Studentskivan är nu kirrad!

Idag bokade vi studentskivan, det bär av den 27 maj på Berzelii Bar. Jag hoppas det blir bra! Har ni bokat eran skiva än? Eller vart hade ni den?

Lång natt

Elina skrev till mig i går vid 8 tiden igår och undrade om jag hade lust sova över hos henna och ha lite tjejmys. Tja varför inte tänkte jag. Elina ska alltid komma på sånt här stohej så sent. Men efter en del funderingar över klädval inför morgondagen så åkte jag iallafall iväg. Vi kollade på filmen som gick på tv, 50 first dates. Det var helt okej. Men fatta vad jobbigt att inte minnas något.
Elinas kompis David kom förbi lite senare. Så, så mycket tjejmys vart det inte. Han och jag satt uppe hela natten och pratade om, ja allt. Det är kul när man träffar någon som det bara rullar på när man snackar med.

Nu måste jag börja plugga, vi har förhör i naturvetenskap imorgon. Moahaha mitt favoritämne. Eller inte...

Vilka lokaler..?

Kommer till Natukunskapen, ett skit litet klassrum och det finns inte en ända bänk ledig, alla sitter redan packade som sardiner. Jag tar en stol och sätter mig, fler elever kommer in och gör det som en ren vana. Herregud tänker jag, vafan är det här? Ska inte alla ha en bänk så man åtminstone kan anteckna lite?

Samma sak gäller bildsalen även den är super trång. Trisst.. Det känns som att min skola inte riktigt satsar på de teoretiska ämnena. Svenskan och engelskan förra året var det juh inte direkt någe fart på heller.
Jag vill ha lärare som uppmuntrar och får en att känna kämparglöd. En lärare som får det mest tråkigaste ämne till att faktiskt bli något intressant. Vi har en sån lärare och det är jag faktiskt riktigt glad över!

Men nog klagat på skolan, nu ska jag ta och laga kyckling! <3

Godmorgon!

Vaknade till 06.15 och kom underfund med att jag skulle behöva gå om en timme. Det betyder att jag behöver sätta fart och skynda mig! Jag for upp och började göra mig i ordning. Sminkade mig och övade ännu en dag på att lägga ögonskuggan. Slängde i mig en skål yoghurt efter alldeles för lång tid framför spegeln. Kom att tänka på hur lång naturkunskaps lektionen är? Tittar på schemat och ser att jag faktiskt börjar 08.20 och att jag nu har fått en jäkla massa tid till att gör ingenting. Min t-bana gå inte förens om 26 minuter.

Så nu ska jag bättra på mitt nagellack! Tjingeling!


Måste bara

visa dom här! haha Älskar!

image19


image21

Haha! ;) Någon som vet vart man kan finna fler av dessa? :)

Första skoldagen.

Så nu var den avklarad! Så skönt att träffa alla! :D Var helt slut när jag kom hem. Känns skönt att komma in i rutinerna igen. Även om inte allt är riktigt som vanligt än. Imorgon har vi iallafall Naturvetenskap och bild! Hoppas bild läraren är bra. Jag älskar att vara kreativ, måla och skulptera och ha mig! Slutar 11.00 imorgon och det ska bli så skönt! Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon!

image18
En liten klassbild ;)

I 3 veckor

har legat hemma och varit mer eller mindre sjuk. Jag fick körtelfeber några dagar innan skolan började. Jag vart så ledsen! Jag som hade längtat efter skolan som fan! Men nu är dom där tre veckorna mer eller mindre över. Jag är inte helt frisk men kan äntligen övergå till skolan igen. Jag har läkarintyg så jag har halvtids sjukskriven september ut. Det känns skönt, för jag blir juh så trött fortfarande utav ingenting.
 
Men i fredags var jag iallafall i stan och fikade på Cafe Madeleine med Camilla. Så skönt att få komma ut. Vi satt där och pratade om allt möljligt. Som vanligt kom vi in på er killar. Ni gör oss så förvirrade! Men ack så härliga ni kan vara!

image17
                                                          Camilla, dig kan man juh bara inte ha tråkigt med!            


På lördagen vart det ännu en dag i stan med min Camilla. Vi shoppade loss, iallafall jag. Som sagt det var juh ett tag sen sist! Gud så mycket snygga höst kappor det finns ute nu! HM har mycket snyggt, mycket kragar, man blir ju galen! Har dock redan köpt min höst jacka, för någon månad sen. Det är en svart "ull jacka" ifrån Zara. A-formad och skit snygg! Men i lördags köpte jag iallafall ett par svarta pumps, en väska, tre klänningar, ett par örhängen, en ring, en stickad tröja och ett linne. Mycket möjligt att det kommer upp lite bilder senare.

Nu ska jag ta mig ett bad och sen gå och lägga mig. Ser fram emot imorgon!

Tusen år sen...

Fan nu var det hur länge sen som helst jag var här och skrev! Det måste bli en bättring!

Ayia Napa var iallafall en utav den bästa veckan i mitt liv! Vi hade så grymt roligt! Stämningen var otrolig! Människorna där var as trevliga och inte alls lika otrevliga och elaka som stockholmarna utger sig för att vara här hemma. Maten var super och party stämningen var riktigt hög! Blir garanterat en liknande resa nästa år! Här kommer lite bilder.