Jovars..

Ja och nu  är det sista dagen på lovet. Har vart ett trevligt lov faktiskt :)
Vart ute med elina och festat lite, har haft mor och dotter dag ;) Mamma och jag var på bio och såg La Vie en Rose mja den var bra, mer intressant :) Sen var vi på en resturang på söder OCH Dom förväxlade våra såser så jag har ätit ädelost sås :O Herregud :P  Annars var det riktigt gott ;) Pepparbiff min favorit :D (A)

Jag och Julia har haft en riktig svullodag! Usch jag mår fortfarande illa när jag tänker på det :P Jag åt nio hasselbacks potatisar + en biff. mjaa och sen åt vi så jävla mycket kina puffar, jag trodde jag skulle gå under.. Men det var juh inte allt vi tänkt att äta :P Vi hade gjort chokladpudding och så skulle vi äta marängsviss men vi åt lite chokladpudding sen gick det inte ner mer.  Jag var väl hemma runt ett, gick upp tre timmar senare för att jobba på wienerkonditoriet. jag mådde illa hela dagen..
efter jobbet gick mamma och jag istan sen vandrade vi upp på skinnarviksberget.  Sen sov jag resten av kvällen.
Och sen idag söndag började jag jobba klockan fem, jag skulle sköta hela konditoriet själv. det gick faktiskt bra. Men man är juh lite trött nu :P

Ja och nu håller jag på att baka lantbröd med korngryn och en tårtbotten, för jag ska baka en tårta åt marie sen som hon ska ge bort åt en av sina arbetskamrater ;) Näe fan nu ska jag kila! Puss puss!