Dryg

Min brorsa var på Bob Dylan Konserten igår på debaser. Och jag blir lika irreterad som vanligt på den där gubben. Biljetterna såldes för 600 kronor och dom som såldes på tradera för 7000. Han säger inte ett ord. Men man kunde skymta ett litet leende. Min bonuspappa var på en tidigare konsert med honom och då satt han med ryggen mot publiken under hela konserten. Jävla idiot! Kan han inte visa lite uppskattning? Jag blir bara så irreterad på sättet han uppför sig på! hmm...

Till något som iallafall gör tillvaron lite roligare. Vi fick börja med chokladkursen idag. Så idag fick jag lära mig temperering, kanske inte så svårt som jag trodde men fortfarande inte det lättaste :P Kul var det iallafall och kladdigt!

På fredag kommer Blaz! <3

Ännu en helg utan dig...

Det känns läskigt tomt utan dig. Vi har inte setts på sex veckor. Förhoppningsvis kommer du hit nästa helg. Jag hoppas verkligen det för det tär på mig när jag inte får träffa dig. Jag längtar att bara få ligga brevid dig, nära, nära. Känna när du andas och känslan när du håller om mig.
7 dagar kvar nu och visst fan ska jag klara av det. Har jag inte träffat dig på sex veckor så klara jag allt av en till. men FAN vad jobbigt det är när jag inte får träffa dig. Pussar på dig min sötnos!

Länge sen nu.

Födelsedagen var grym och mina tjejor är toppen! :)

image3
Såhär vart födelsedags tårtan för 18 - åringen :)

I helgen fyllde mormor 90 år så var där och firade! :) Det var jätte kul att träffa galna släkten :) Jag fick hjälpa min morbror den gammla servetör veteranen att servera och det gick så bra. Så vart jag erbjuden ännu ett jobb. Hjälpa till på fester och servera :) Så kul! :)
Och självklart stod jag för efterrätten! :) Bakade tårtor hela fredags kvällen. Mormor vart jätte nöjd! :)

image2 

image4
Mormor älskar juh djur så jag gjorde en tårta med lite kaniner ;)


image5
Och sen ett porträtt av henne :p Ganska likt men mormor har inte riktigt så stora läppar :P hehe.

Och sen nu i onsdags började jag praoa på Winerkonditoriet på Bilioteksgatan. Jag trivs så grymt jävla bra där! Det är sjukt kul! Jag får stå och göra tårtor och bakelser hela dagarna. Jag lär mig jätte mycket. Skulle absolut inte ha något emot att börja jobba där! Det vore verkligen grymt häfftigt! Ska vara där i två veckor till så mer information kommer ;)

Sen så vill jag bara att alla ska veta att jag saknar min lilla pojke Blaz hur mycket som helst! Jag vet inte hur länge sen det var vi såg nu.. Men vi får iallafall ses om två veckor :) Jag längtar, längtar och längtar jätte mycket! :) Min lilla älskling! :) <3