.

Jag blir så fruktansvärt upprörd och ledsen när jag läser om det 17 åriga flickan som stenats till döds för att hon älskat en människa. Hur fan kan stening fortfarande existera i vår värld?  Jag blir så jävla förbannad! Folk är så jävla sjuka så jag spyr! Här sitter jag hemma i mitt trygga Sverige medan tusentals kvinnor, tjejer och flickor oroas över sin framtid. Jag känner mig så otroligt maktlös. Vad kan jag göra? Jag vill bara åka ner och skjuta alla dumma jävlar som inte fattar att man inte kan bete sig hur som helst. Men vad skulle lösas av det? Inget. Usch jag blir så arg!

Jag kollade på lustgården för någon vecka sen då var det två lesbiska tjejer som flytt från iran eller irak för att dom var homosexuella. Dom berättade att någon hade kommit på att dom hade ett förhållande och då hade dom får 90 piskrapp var. Herregud, finns det fortfarande? Jag blir fylld av vrede när jag hör och ser såna här orättvisor. Varför är världen såhär för?  Jag vill inte ha den sån. Och än en gång, vad kan jag göra? :(

83 dagar

Nu är det 83 dagar kvar till Ayia Napa :) Härligt härligt säger jag! (a) Men jag skulle vilja åka till Thailand också. :) Fast iofs skulle jag vilja åka till många ställen. :)
Imorgon är det ivarje fall skola igen, tre dagar bara så det går nog fort. :) Längtar tills imorgon då jag äntligen ska få gymma.. :)