Sportlov!

Första dagen på sportlovet! Känns nästan redan som att det är slut, hur ska jag hinna med allt jag ska göra? Jag har iallafall vart och gymmat en sväng nu med Juila. Ska strax börja städa mttt rum, sen ska mamma och jag sy mina gardiner! :) Hoppas det blir bra!

Jag fyller år på fredag! Det ska bli kul! 18 det känns stort., massa ansvar. Snart är skolan slut då ska man skaffa jobb och sen är man vuxen. Men att flytta och skaffa egen lägenhet det kommer jag gilla! :) Möblera och får ha sitt lilla eget. :) Trevligt. :) Men på fredag tänker vi iallafall gå till Candy, det blir nog bra. Och på lördag blir det en liten tjejmiddag hos mig. :)


Första inlägget

Tjena allesammans! :)
Nu har jag då skaffat mig en blogg som alla andra verkar ha? ;) Haha Vi får väl se hur det här går och om jag fattar hur jag ska göra med allt. hah är inte så tekninsk av mig :P

Men jag kanske ska börja med att berätta lite om mig själv. Jag heter då Moa och går andra året på Livsmedel - Konditor/Bagare. Jag trivs verkligen jätte bra! Linjen passar mig alldels utmärkt!
På fritiden jobbar jag,tränar, pluggar och försöker träffa kompisar så mycket som möjligt. Ja, vad ska jag säga livet leker?