Hello

Helt stört trött, har jobbat sen i måndags man är juh fan inte van med dessa tidiga mornar. hehe.  Jobbar på Wienerkonditoret denna vecka åker till grekland med mor min på fredag och kommer hem en vecka senare jobbar två veckor på Delselius. åker till Napa med mina brudar. Jobbar en vecka till och sen är sommarlovet nästan slut. :) Jag tror det blir bra. :)

En dag i solen med klassen.

Idag var vi och grillade med klassen. Vi satt en bit utanför skolan, inte visste jag att det fanns såna mysiga ställen så nära skolan? ;D haha Jag grillade fläskfile, riktigt jävla gott vart det! :) Så Efter som det vart så underbart jävla skönt väder passade jag juh på att sola så mycket som möjligt. Och jag brände mig. r det ovanligt för att vara mig? Nej inte det minsta :P Jag har såna märket efter shortsen så det blir nästan pinsamt att lägga sig att sola i bikinin sen :P haha. Och appropå bikini så har jag köpt en badräkt! :D En skit porrig på HM, jag bara längtar efter att få använda den!


image6

Jag passade även på att köpa ett solpuder och en silvertoning.

FAN VAD JAG ÄLSKAR SOMMAREN!!

Fredag

Åh äntligen ännu en vecka avklarad. Har jobbat på Tårtverkstan den här veckan. Jag är helt slut i hela kroppen :/ Mina fötter dunkar efter att man stått upp 24/7. Bakade två tårtor till mina grannar igår. Deras son tog studenten idag. Vart så lyckat ;)
Om en vecka slutar skolan helt sjukt skönt. :)